Rovix

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Rovix is een dakdekker uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Wattstraat 4. De onderneming is opgericht op 23-12-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Rovix is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88586642.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rovix

Rovix is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rovix is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-12-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88586642.

Wat is jouw ervaring met Rovix?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rovix, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rovix en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rovix uit Dakdekker Barneveld

Rovix ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rovix. Wat is jouw ervaring met Rovix? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review