Dakdekkers » Dakdekker Barneveld » Kamp Dakbedekking B.V.

Kamp Dakbedekking B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kamp Dakbedekking B.V. is een dakdekker uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Wattstraat 4. De onderneming is opgericht op 23-12-2022 en telt 5-9 werkzame personen. Kamp Dakbedekking B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88586650.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kamp Dakbedekking B.V.

Kamp Dakbedekking B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kamp Dakbedekking B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-12-2022 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88586650.

Wat is jouw ervaring met Kamp Dakbedekking B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kamp Dakbedekking B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kamp Dakbedekking B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kamp Dakbedekking B.V. uit Dakdekker Barneveld

Kamp Dakbedekking B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kamp Dakbedekking B.V.. Wat is jouw ervaring met Kamp Dakbedekking B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review