CV-installateurs » CV installateur Veldhoven » Croy Installatietechniek BV

Croy Installatietechniek BV

7.6
3 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Croy Installatietechniek BV is een cv-installateur uit Veldhoven in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Meester Rijkenstraat 31. De onderneming is opgericht op 04-01-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Croy Installatietechniek BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71254986.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Croy Installatietechniek BV

Croy Installatietechniek BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Croy Installatietechniek BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-01-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71254986.

Wat is jouw ervaring met Croy Installatietechniek BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Croy Installatietechniek BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Croy Installatietechniek BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Croy Installatietechniek BV uit CV installateur Veldhoven

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Croy Installatietechniek BV
KvK-nummer
71254986
Oprichtingsdatum
04-01-2019
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Meester Rijkenstraat
Huisnummer
31
Postcode
5504BG
Plaatsnaam
Veldhoven
Provincie
Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoonnummer
06-16665131

Croy Installatietechniek BV ervaringen

7.6
3 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Croy Installatietechniek BV. Wat is jouw ervaring met Croy Installatietechniek BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Lekkage snel geregeld

Geplaatst op 10 juli 2024 door Laura
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Wij hadden een lekkage onder de gootsteen, na vele pogingen om een loodgieter te kunnen regelen kwam ik (red.) Dhr. Croy Installatietechniek tegen op google. Heb hem gebeld met het probleem en dezelfde avond kwam hij kijken. De volgende ochtend heeft (red.) Dhr. Croy binnen 15 minuten ons probleem verholpen. Wij kunnen onze kraam en de afwasmachine weer gebruiken. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk en het snelle handelen. Ik raad (red.) Dhr. Croy echt aan aan iedereen die snel een loodgieter nodig heeft!

Geen gehoor

Geplaatst op 25 oktober 2022 door Lidy
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (3.5)

Misschien best een goed bedrijf, maar krijg moeilijk contact. Heb diverse keren gebeld, soms kreeg ik hem aan de telefoon, moest altijd of terugbellen of hij zou mij bellen. Nooit gebeurd, ben al 3 weken aan het appen, geen reactie. Of ik krijg een bandje met daarop de belofte dat ik zsm terug gebeld ga worden. Nog nooit gebeurd.

Op de site staat dat ze 24-7 te bereiken zijn. Hahaha, ja, als je altijd een bandje opzet dan is het nog waar ook.

Vind het onbegrijpelijk, hoe kan je zo met klanten omgaan? Ze zijn druk w.s, maar een afspraak maken moet toch lukken.

Verhelpen gaslek

Geplaatst op 21 mei 2021 door Betty
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.3)

Met de moed in mijn schoenen gezakt, belde ik als laatste optie naar Croy Installatietechniek, ook daar hadden ze het druk, maar Stefan zag de mogelijkheid om die middag nog even te komen. Hij kon echter niet beloven dat hij dan alles al zou kunnen oplossen. In de ochtend was door een medewerker van Enexis (BAM) de gasmeter in mijn meterkast vervangen en deze medewerker constateerde dat er een gaslek in huis aanwezig was met als gevolg dat hij de gastoevoer met een zegel moest afsluiten. Ik was stomverbaasd en kon het niet geloven en besloot zijn bevindingen ook niet te ondertekenen, afgesloten was ik toch al en ik moest zelf voor een oplossing van opnieuw aansluiten zorgen.
Stefan had de fout gelukkig snel gevonden! De koppelingen direct naast de gasmeter waren na de vervanging van de meter niet goed genoeg aangedraaid, de “opgespoten” zeep liet direct luchtbelletjes zien….daar zat dus het lek. Na een nieuwe meting stelde hij mij gerust dat er helemaal niets aan de hand was en de gastoevoer was hiermee binnen een half uur helemaal hersteld. Super snelle en fijne service. Bedankt Stefan!!