BS Dakwerken B.V.

BS Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BS Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Kwintsheul in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Keurmeester 23. De onderneming is opgericht op 29-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. BS Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89736273.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BS Dakwerken B.V.

BS Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BS Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89736273.

Wat is jouw ervaring met BS Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BS Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BS Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BS Dakwerken B.V.

BS Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BS Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met BS Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review