Boekhouders » Boekhouder Oldenzaal » Celtus Business Solutions B.V.

Celtus Business Solutions B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Celtus Business Solutions B.V. is een boekhouder uit Oldenzaal in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Morslaan 82. De onderneming is opgericht op 07-11-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Celtus Business Solutions B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61849286.

Vind de beste boekhouder voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Celtus Business Solutions B.V.

Celtus Business Solutions B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Celtus Business Solutions B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-11-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61849286.

Wat is jouw ervaring met Celtus Business Solutions B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Celtus Business Solutions B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Celtus Business Solutions B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Celtus Business Solutions B.V. uit Boekhouder Oldenzaal

Celtus Business Solutions B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Celtus Business Solutions B.V.. Wat is jouw ervaring met Celtus Business Solutions B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review