Boekhouders » Boekhouder Meppel » Het Groene Kantoor B.V.

Het Groene Kantoor B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Het Groene Kantoor B.V. is een boekhouder uit Meppel in de provincie Drenthe. Het bedrijf is gevestigd op Gasgracht 14. De onderneming is opgericht op 02-07-2015 en telt 1 werkzaam persoon. Het Groene Kantoor B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 63674467.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Het Groene Kantoor B.V.

Het Groene Kantoor B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Het Groene Kantoor B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-07-2015 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 63674467.

Wat is jouw ervaring met Het Groene Kantoor B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Het Groene Kantoor B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Het Groene Kantoor B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Het Groene Kantoor B.V. uit Boekhouder Meppel

Het Groene Kantoor B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Het Groene Kantoor B.V.. Wat is jouw ervaring met Het Groene Kantoor B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review