EDFS B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

EDFS B.V. is een boekhouder uit Haarlem in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Wateringweg 125. De onderneming is opgericht op 31-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen. EDFS B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89807804.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

EDFS B.V.

EDFS B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. EDFS B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89807804.

Wat is jouw ervaring met EDFS B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met EDFS B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help EDFS B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

EDFS B.V. uit Boekhouder Haarlem

EDFS B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van EDFS B.V.. Wat is jouw ervaring met EDFS B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review