Boekhouders » Boekhouder Groningen » BartSand B.V.

BartSand B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BartSand B.V. is een boekhouder uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Kuifeend 5. De onderneming is opgericht op 10-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen. BartSand B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89523415.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BartSand B.V.

BartSand B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BartSand B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89523415.

Wat is jouw ervaring met BartSand B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BartSand B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BartSand B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BartSand B.V. uit Boekhouder Groningen

BartSand B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BartSand B.V.. Wat is jouw ervaring met BartSand B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review