Fixzer B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Fixzer B.V. is een boekhouder uit Amersfoort in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Ton van Heugtenpad 9. De onderneming is opgericht op 01-08-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Fixzer B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90988418.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Fixzer B.V.

Fixzer B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Fixzer B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-08-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90988418.

Wat is jouw ervaring met Fixzer B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Fixzer B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Fixzer B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Fixzer B.V. uit Boekhouder Amersfoort

Fixzer B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Fixzer B.V.. Wat is jouw ervaring met Fixzer B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review