Ghimad BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Ghimad BV is een belastingadviseur uit Landgraaf in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Kakertsweg 11. De onderneming is opgericht op 22-08-2000 en telt 1 werkzaam persoon. Ghimad BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 14066862.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Ghimad BV

Ghimad BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Ghimad BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-08-2000 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 14066862.

Wat is jouw ervaring met Ghimad BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Ghimad BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Ghimad BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een belastingadviseur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Ghimad BV uit Belastingadviseur Landgraaf

Ghimad BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Ghimad BV. Wat is jouw ervaring met Ghimad BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review