Fiscorent B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Fiscorent B.V. is een belastingadviseur uit Hengelo in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op P.C. Hooftlaan 610. De onderneming is opgericht op 10-03-1976 en telt 2-4 werkzame personen. Fiscorent B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 06040570.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Fiscorent B.V.

Fiscorent B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Fiscorent B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-03-1976 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 06040570.

Wat is jouw ervaring met Fiscorent B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Fiscorent B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Fiscorent B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een belastingadviseur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Fiscorent B.V. uit Belastingadviseur Hengelo

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Fiscorent B.V.
KvK-nummer
06040570
Oprichtingsdatum
10-03-1976
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
P.C. Hooftlaan
Huisnummer
6
Huisnummer toevoeging
10
Postcode
7552HG
Plaatsnaam
Hengelo
Provincie
Overijssel

Contactgegevens

Telefoonnummer
074 2504621

Fiscorent B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Fiscorent B.V.. Wat is jouw ervaring met Fiscorent B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review