Elfrink ten Bokum BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Elfrink ten Bokum BV is een belastingadviseur uit Hengelo in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Demmersweg 41-12. De onderneming is opgericht op 20-11-2017 en telt 2-4 werkzame personen. Elfrink ten Bokum BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70113955.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Elfrink ten Bokum BV

Elfrink ten Bokum BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Elfrink ten Bokum BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-11-2017 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70113955.

Wat is jouw ervaring met Elfrink ten Bokum BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Elfrink ten Bokum BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Elfrink ten Bokum BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een belastingadviseur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Elfrink ten Bokum BV uit Belastingadviseur Hengelo

Elfrink ten Bokum BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Elfrink ten Bokum BV. Wat is jouw ervaring met Elfrink ten Bokum BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review