Accountants » Accountant Krimpen aan den IJssel » J. van Wingerden Accountant B.V.

J. van Wingerden Accountant B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

J. van Wingerden Accountant B.V. is een accountant uit Krimpen aan den Ijssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Boveneindselaan 7. De onderneming is opgericht op 3/20/1997 en telt 1 werkzaam persoon. J. van Wingerden Accountant B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24273785.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

J. van Wingerden Accountant B.V.

J. van Wingerden Accountant B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. J. van Wingerden Accountant B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 3/20/1997 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24273785.

Wat is jouw ervaring met J. van Wingerden Accountant B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met J. van Wingerden Accountant B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help J. van Wingerden Accountant B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een accountant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

J. van Wingerden Accountant B.V. uit Accountant Krimpen aan den IJssel

J. van Wingerden Accountant B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van J. van Wingerden Accountant B.V.. Wat is jouw ervaring met J. van Wingerden Accountant B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review