Accountants » Accountant Heerenveen » State Drachten B.V.

State Drachten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

State Drachten B.V. is een accountant uit Heerenveen in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Boeier 81. De onderneming is opgericht op 2/6/2013 en telt 1 werkzaam persoon. State Drachten B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 57179905.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

State Drachten B.V.

State Drachten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. State Drachten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 2/6/2013 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 57179905.

Wat is jouw ervaring met State Drachten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met State Drachten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help State Drachten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een accountant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

State Drachten B.V. uit Accountant Heerenveen

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
State Drachten B.V.
KvK-nummer
57179905
Oprichtingsdatum
2/6/2013
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Boeier
Huisnummer
81
Postcode
8446EE
Plaatsnaam
Heerenveen
Provincie
Friesland

State Drachten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van State Drachten B.V.. Wat is jouw ervaring met State Drachten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review