Novendi B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Novendi B.V. is een accountant uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Bolwerk 1. De onderneming is opgericht op 1/25/1998 en telt 2-4 werkzame personen. Novendi B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 18051415.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Novendi B.V.

Novendi B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Novendi B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 1/25/1998 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 18051415.

Wat is jouw ervaring met Novendi B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Novendi B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Novendi B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een accountant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Novendi B.V. uit Accountant Dordrecht

Novendi B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Novendi B.V.. Wat is jouw ervaring met Novendi B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review