Aannemers » Aannemer Woerden » De Lange Bouw BV

De Lange Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Lange Bouw BV is een aannemer uit Woerden in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Klompenmakersweg 14. De onderneming is opgericht op 20-05-1964 en telt 10-19 werkzame personen. De Lange Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30088209.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Lange Bouw BV

De Lange Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Lange Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-05-1964 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30088209.

Wat is jouw ervaring met De Lange Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Lange Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Lange Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Lange Bouw BV uit Aannemer Woerden

De Lange Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Lange Bouw BV. Wat is jouw ervaring met De Lange Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review