Aannemers » Aannemer Weesp » L&J Bouw en Ontwikkeling B.V.

L&J Bouw en Ontwikkeling B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. is een aannemer uit Weesp in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Horn 19. De onderneming is opgericht op 30-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon. L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83262229.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

L&J Bouw en Ontwikkeling B.V.

L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83262229.

Wat is jouw ervaring met L&J Bouw en Ontwikkeling B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met L&J Bouw en Ontwikkeling B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Aannemer Weesp

L&J Bouw en Ontwikkeling B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van L&J Bouw en Ontwikkeling B.V.. Wat is jouw ervaring met L&J Bouw en Ontwikkeling B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review