Aannemers » Aannemer Rijssen » RoHa Bouw B.V.

RoHa Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

RoHa Bouw B.V. is een aannemer uit Rijssen in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Nijverdalseweg 149. De onderneming is opgericht op 13-09-2021 en telt 1 werkzaam persoon. RoHa Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83897445.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

RoHa Bouw B.V.

RoHa Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. RoHa Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-09-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83897445.

Wat is jouw ervaring met RoHa Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met RoHa Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help RoHa Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

RoHa Bouw B.V. uit Aannemer Rijssen

RoHa Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van RoHa Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met RoHa Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review