Aannemers » Aannemer Papendrecht » VORM Bouw BV

VORM Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VORM Bouw BV is een uit Papendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ketelweg 83. De onderneming is opgericht op 01-05-1978 en telt 10-19 werkzame personen. VORM Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23024782.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VORM Bouw BV

VORM Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VORM Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-05-1978 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23024782.

Wat is jouw ervaring met VORM Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VORM Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VORM Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VORM Bouw BV uit Aannemer Papendrecht

VORM Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VORM Bouw BV. Wat is jouw ervaring met VORM Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review