Aannemers » Aannemer Heemskerk » De Rooij Bouw & Installatie B.V.

De Rooij Bouw & Installatie B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Rooij Bouw & Installatie B.V. is een aannemer uit Heemskerk in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Maerten v Heemskerckstr 144. De onderneming is opgericht op 29-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon. De Rooij Bouw & Installatie B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90713478.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Rooij Bouw & Installatie B.V.

De Rooij Bouw & Installatie B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Rooij Bouw & Installatie B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90713478.

Wat is jouw ervaring met De Rooij Bouw & Installatie B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Rooij Bouw & Installatie B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Rooij Bouw & Installatie B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Rooij Bouw & Installatie B.V. uit Aannemer Heemskerk

De Rooij Bouw & Installatie B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Rooij Bouw & Installatie B.V.. Wat is jouw ervaring met De Rooij Bouw & Installatie B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review