Aannemers » Aannemer Amersfoort » Bouwbedrijf de Kei B.V.

Bouwbedrijf de Kei B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf de Kei B.V. is een aannemer uit Amersfoort in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Soesterweg 319. De onderneming is opgericht op 10-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf de Kei B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88157822.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf de Kei B.V.

Bouwbedrijf de Kei B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf de Kei B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88157822.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf de Kei B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf de Kei B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf de Kei B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf de Kei B.V. uit Aannemer Amersfoort

Bouwbedrijf de Kei B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf de Kei B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf de Kei B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review