EnerSolar B.V.

7.1
6 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

EnerSolar B.V. is een zonnepanelen installateur uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Kernreactorstraat 13C. De onderneming is opgericht op 02-03-2012 en telt 5-9 werkzame personen. EnerSolar B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54831784.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

EnerSolar B.V.

EnerSolar B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. EnerSolar B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-03-2012 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54831784.

Wat is jouw ervaring met EnerSolar B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met EnerSolar B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help EnerSolar B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een zonnepanelen installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

EnerSolar B.V. uit Zonnepanelen installateurs Veenendaal

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
EnerSolar B.V.
KvK-nummer
54831784
Oprichtingsdatum
02-03-2012
Aantal werknemers
5-9 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap (BV)

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Kernreactorstraat
Huisnummer
13
Huisnummer toevoeging
C
Postcode
3903LG
Plaatsnaam
Veenendaal
Provincie
Utrecht

Contactgegevens

Telefoonnummer
0318-756587
E-mailadres
info@enersolar.nl
Website
www.enersolar.nl

EnerSolar B.V. ervaringen

7.1
6 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van EnerSolar B.V.. Wat is jouw ervaring met EnerSolar B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Persoonlijk advies, duidelijke communicatie en een mooie installatie

Geplaatst op 4 januari 2023 door Hans
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Ik heb onlangs zonnepanelen laten installeren door Enersolar. De adviseur was erg vriendelijk en meedenkend. Na het akkoord werd ik goed op de hoogte gehouden en voorbereid op de installatie. De installatie verliep uiteindelijk probleemloos en de monteurs waren erg vriendelijk en professioneel. Op dezelfde dag heb ik de monitoring gekregen en kon ik mijn systeem inzien. Wij zijn meer dan tevreden!

Top installatie!

Geplaatst op 2 december 2022 door Bas van Breugel
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Het hele project is zeer goed en zonder problemen uitgevoerd.
Binnen 24 uur een reactie, na de aanvraag voor de installatie van zonnepanelen. I.v.m. de afstand van de schuur naar de meterkast in huis, werd er goed meegedacht hoe dit te realiseren. Na bevestiging van de offerte zijn de zonnepanelen binnen 2 maanden geplaatst. Dit ging snel en vakkundig. Via de APP kan ik ieder moment zien wat de opbrengst is. De BTW teruggave is ook naar wens afgerond / geld terug ontvangen. Perfect.

Net bedrijf

Geplaatst op 1 december 2022 door Mark
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Netjes en vakkundig. Alles conform afspraak.

Top Bedrijf

Geplaatst op 1 december 2022 door Hendrik
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.5)

Erg tevreden met dit bedrijf. Al vanaf het eerste contact goed contact. Alle vragen die ik had, ook over installatie, werden vakkundig uitgelegd.
Tijdens de installatie goed geholpen door vaklui en door de elektricien.
Na de installatie goed geholpen met alle informatie door de aftersale service afdeling.

Echt niet bij de top 10

Geplaatst op 17 oktober 2022 door P.M. Elberse
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Bij mij zijn de zonnepanelen geplaatst op 32-8-2022.
Op de in de offerte stond:
10 zonnepanelen, 10 Enphase Micro omvormers, 1 montage systeem, 2 Epcos ferrietringen, 2 Qterm (1 fase), Enpase Envoy-S Standard, 1 Eaton aardlekautomaat 20Amp, 1 werkschakelaar 2P 25 Amp en 1 Eaton uitbreidingskast.

Toen ik de meterkast controleerde bleek er geen Qrelay en ook geen ferrietringen geplaatst te zijn. Ook was de werkschakelaar en de Eaton uitbreidingskast niet geplaatst. Op het dak waren ze 1 eindkap vergeten te plaatsen.
In een kontaktdoos kwamen de zonnepanelen binnen en vandaaruit ging er er een aansluiting naar naar de aardlekautomaat en een aanslyuiting rechtstreeks op de Envoy zonder beveiligging, het geheel is niet volgens de nen normen aangesloten en op advies van een elektromonteur heb ik kontakt opgenomen met mijn verzekering en deze vertelden mij dat als er door deze brandgevaarlijke aansluiting brand zou ontstaan zij de schade niet zullen dekken.
EnerSolar laat niets meer van zich horen en ook bemiddeling via Enpase leverde niets op.
Ik had voor EnerSolar gekozen omdat zij de duurste waren en ik er vanuit ging dat ze ook betrouwbaar waren.
Mijn revieuw werd niet geplaatst door EnerSolar.
Ik heb op 5-8 een mail gezonden naar Wouter Hub van EnerSolar maar die werd niet beantwoord.
Op 6-8 een mail gezonden naar Thomas Nijenhuis.
8-8 kreeg ik een mail van Mark Jansen met de mededeling dat het Qrelay en de ringen niet leverbaar waren, ik bel u later vandaag terug om een afspraak te plannen.
15-8 gebeld door EnerSolar zij nemen kontakt op met een monteur en maken dan een afspraak.
Het is nu 17 oktober en niets meer gehoord dus een plaats bij de eerste 10 is misleidend en zou eerder moeten zijn een plaats bij de laatste 10.

Spijt!!

Geplaatst op 8 juni 2022 door Jarno
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2.3)

Na uitgebreide vergelijking uitgekomen op EnerSolar… Het leek er mooi uit te zien maar helaas.

De korte versie:
– Mooie praatjes vooraf maar op de dag van plaatsing paste er toch minder panelen dan ze hadden gedacht (ondanks twee bezoeken). Dus de gehele berekeningen klopte niet meer.
– Daarnaast bleek een van de monteurs niet te komen opdagen en alleen plaatsen is niet mogelijk. We moesten de de plaatsingsdatum verschuiven.
– Op de nieuwe plaatsingsdatum 1,5 maand later bleken niet de juiste ‘haken’ aanwezig te zijn, die moesten ze eerst gaan halen en gingen weer weg.
– Na plaatsing kwamen ze excuses aanbieden dat ze ‘de verkeerde kant’ van het dak hadden aangehouden waardoor de panelen scheef liggen en gaven ze aan dat het dak niet recht was waardoor er een knik in de rijen zit. Een monteur die later bij de buren kwam plaatsen zei dat je deze gewoon kon verstellen en het een lakse houding was van de monteur. Een van onze eisen was dat de monteurs van het bedrijf zelf kwamen alleen dat was volgens hun miscommunicatie. Ze hadden wel eigen monteurs, alleen niet genoeg, waardoor er vaak andere bedrijven/freelance werd ingeschakeld.
– Op het moment van schrijven (4 maanden na plaatsing) liggen de panelen nog steeds schuin met een knik erin en hebben we nog steeds geen geld ontvangen van het niet gebruikte materiaal dat wel per mail is bevestigd (paar honderd euro). We bellen hier elke week/twee weken over en horen dan ‘oww, nu gaan we het echt regelen’. Toch maar een incassobureau nu…
Wat balen echt enorm!