Vriend Duurzaam BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Vriend Duurzaam BV is een zonnepanelen installateur uit Coevorden in de provincie Drenthe. Het bedrijf is gevestigd op Grutto 20. De onderneming is opgericht op 15-12-2011 en telt 1 werkzaam persoon. Vriend Duurzaam BV is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54126711.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Vriend Duurzaam BV

Vriend Duurzaam BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Vriend Duurzaam BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-12-2011 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54126711.

Wat is jouw ervaring met Vriend Duurzaam BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Vriend Duurzaam BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Vriend Duurzaam BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een zonnepanelen installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Vriend Duurzaam BV uit Zonnepanelen installateurs Coevorden

Vriend Duurzaam BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Vriend Duurzaam BV. Wat is jouw ervaring met Vriend Duurzaam BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review