Tuinmannen » Tuinman Zeist » Verdi Tuinen B.V.

Verdi Tuinen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Verdi Tuinen B.V. is een tuinman uit Zeist in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Kerkweg 37. De onderneming is opgericht op 27-12-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Verdi Tuinen B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76782948.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Verdi Tuinen B.V.

Verdi Tuinen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Verdi Tuinen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-12-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76782948.

Wat is jouw ervaring met Verdi Tuinen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Verdi Tuinen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Verdi Tuinen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Verdi Tuinen B.V. uit Tuinman Zeist

Verdi Tuinen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Verdi Tuinen B.V.. Wat is jouw ervaring met Verdi Tuinen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review