Tuinmannen » Tuinman Wateringen » Green Service B.V.

Green Service B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Green Service B.V. is een tuinman uit Wateringen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Prins Clausstraat 210. De onderneming is opgericht op 02-12-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Green Service B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88378152.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Green Service B.V.

Green Service B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Green Service B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-12-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88378152.

Wat is jouw ervaring met Green Service B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Green Service B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Green Service B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Green Service B.V. uit Tuinman Wateringen

Green Service B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Green Service B.V.. Wat is jouw ervaring met Green Service B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review