Tuinmannen » Tuinman Wageningen » Lilypond Services B.V.

Lilypond Services B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lilypond Services B.V. is een tuinman uit Wageningen in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Nudepark 156. De onderneming is opgericht op 21-07-2016 en telt 5-9 werkzame personen. Lilypond Services B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66514142.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lilypond Services B.V.

Lilypond Services B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lilypond Services B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-07-2016 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66514142.

Wat is jouw ervaring met Lilypond Services B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lilypond Services B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lilypond Services B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lilypond Services B.V. uit Tuinman Wageningen

Lilypond Services B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lilypond Services B.V.. Wat is jouw ervaring met Lilypond Services B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review