Tuinmannen » Tuinman Veenendaal » Van Dijk Groenvoorzieningen B.V.

Van Dijk Groenvoorzieningen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. is een tuinman uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Munnikenweg 94. De onderneming is opgericht op 27-05-1992 en telt 20-49 werkzame personen. Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30108382.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Dijk Groenvoorzieningen B.V.

Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-05-1992 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30108382.

Wat is jouw ervaring met Van Dijk Groenvoorzieningen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Dijk Groenvoorzieningen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. uit Tuinman Veenendaal

Van Dijk Groenvoorzieningen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Dijk Groenvoorzieningen B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Dijk Groenvoorzieningen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review