Tuinmannen » Tuinman Veenendaal » A.P. Van Ginkel B.V.

A.P. Van Ginkel B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

A.P. Van Ginkel B.V. is een tuinman uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Nieuweweg-noord 255. De onderneming is opgericht op 31-05-1990 en telt 1 werkzaam persoon. A.P. Van Ginkel B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30014500.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

A.P. Van Ginkel B.V.

A.P. Van Ginkel B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. A.P. Van Ginkel B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-05-1990 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30014500.

Wat is jouw ervaring met A.P. Van Ginkel B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met A.P. Van Ginkel B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help A.P. Van Ginkel B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

A.P. Van Ginkel B.V. uit Tuinman Veenendaal

A.P. Van Ginkel B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van A.P. Van Ginkel B.V.. Wat is jouw ervaring met A.P. Van Ginkel B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review