Tuinmannen » Tuinman Utrecht » Bouhuijzen Holding B.V.

Bouhuijzen Holding B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouhuijzen Holding B.V. is een tuinman uit Utrecht in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Proostwetering 27H. De onderneming is opgericht op 10-02-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Bouhuijzen Holding B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65387848.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouhuijzen Holding B.V.

Bouhuijzen Holding B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouhuijzen Holding B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-02-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65387848.

Wat is jouw ervaring met Bouhuijzen Holding B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouhuijzen Holding B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouhuijzen Holding B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouhuijzen Holding B.V. uit Tuinman Utrecht

Bouhuijzen Holding B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouhuijzen Holding B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouhuijzen Holding B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review