Tuinmannen » Tuinman Steenwijk » BO Dienstverlening B.V.

BO Dienstverlening B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BO Dienstverlening B.V. is een tuinman uit Steenwijk in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Compagnie 29. De onderneming is opgericht op 06-09-2019 en telt 2-4 werkzame personen. BO Dienstverlening B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75767554.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BO Dienstverlening B.V.

BO Dienstverlening B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BO Dienstverlening B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-09-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75767554.

Wat is jouw ervaring met BO Dienstverlening B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BO Dienstverlening B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BO Dienstverlening B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BO Dienstverlening B.V. uit Tuinman Steenwijk

BO Dienstverlening B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BO Dienstverlening B.V.. Wat is jouw ervaring met BO Dienstverlening B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review