Tuinmannen » Tuinman Sneek » Groenvoorziening Sneek B.V.

Groenvoorziening Sneek B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Groenvoorziening Sneek B.V. is een tuinman uit Sneek in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Pottenbakkersstraat 14C. De onderneming is opgericht op 08-04-2016 en telt 2-4 werkzame personen. Groenvoorziening Sneek B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65784596.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Groenvoorziening Sneek B.V.

Groenvoorziening Sneek B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Groenvoorziening Sneek B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-04-2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65784596.

Wat is jouw ervaring met Groenvoorziening Sneek B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Groenvoorziening Sneek B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Groenvoorziening Sneek B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Groenvoorziening Sneek B.V. uit Tuinman Sneek

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Groenvoorziening Sneek B.V.
KvK-nummer
65784596
Oprichtingsdatum
08-04-2016
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Pottenbakkersstraat
Huisnummer
14
Huisnummer toevoeging
C
Postcode
8601WS
Plaatsnaam
Sneek
Provincie
Friesland

Groenvoorziening Sneek B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Groenvoorziening Sneek B.V.. Wat is jouw ervaring met Groenvoorziening Sneek B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review