Tuinmannen » Tuinman Rijen » Van der Veken Groenverzorging B.V.

Van der Veken Groenverzorging B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van der Veken Groenverzorging B.V. is een tuinman uit Rijen in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Dongenseweg 25. De onderneming is opgericht op 28-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Van der Veken Groenverzorging B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73658979.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Veken Groenverzorging B.V.

Van der Veken Groenverzorging B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Veken Groenverzorging B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73658979.

Wat is jouw ervaring met Van der Veken Groenverzorging B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Veken Groenverzorging B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Veken Groenverzorging B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Veken Groenverzorging B.V. uit Tuinman Rijen

Van der Veken Groenverzorging B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Veken Groenverzorging B.V.. Wat is jouw ervaring met Van der Veken Groenverzorging B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review