Tuinmannen » Tuinman Ridderkerk » Van der Wel Hoveniers B.V.

Van der Wel Hoveniers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van der Wel Hoveniers B.V. is een tuinman uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Voorweg 23a. De onderneming is opgericht op 01-01-1972 en telt 2-4 werkzame personen. Van der Wel Hoveniers B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68441312.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Wel Hoveniers B.V.

Van der Wel Hoveniers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Wel Hoveniers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-1972 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68441312.

Wat is jouw ervaring met Van der Wel Hoveniers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Wel Hoveniers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Wel Hoveniers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Wel Hoveniers B.V. uit Tuinman Ridderkerk

Van der Wel Hoveniers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Wel Hoveniers B.V.. Wat is jouw ervaring met Van der Wel Hoveniers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review