Tuinmannen » Tuinman Nunspeet » Stronkhorst Bedrijfsservice B.V.

Stronkhorst Bedrijfsservice B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. is een tuinman uit Nunspeet in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Krommeweg 6. De onderneming is opgericht op 20-02-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89325109.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stronkhorst Bedrijfsservice B.V.

Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-02-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89325109.

Wat is jouw ervaring met Stronkhorst Bedrijfsservice B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stronkhorst Bedrijfsservice B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. uit Tuinman Nunspeet

Stronkhorst Bedrijfsservice B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stronkhorst Bedrijfsservice B.V.. Wat is jouw ervaring met Stronkhorst Bedrijfsservice B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review