Tuinmannen » Tuinman Naarden » JK Tuinen B.V.

JK Tuinen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

JK Tuinen B.V. is een tuinman uit Naarden in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Albertine Agneslaan 4. De onderneming is opgericht op 15-03-2001 en telt 5-9 werkzame personen. JK Tuinen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 64042367.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

JK Tuinen B.V.

JK Tuinen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. JK Tuinen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-03-2001 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 64042367.

Wat is jouw ervaring met JK Tuinen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met JK Tuinen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help JK Tuinen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

JK Tuinen B.V. uit Tuinman Naarden

JK Tuinen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van JK Tuinen B.V.. Wat is jouw ervaring met JK Tuinen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review