Tuinmannen » Tuinman Naaldwijk » Koppenol Hoveniers B.V.

Koppenol Hoveniers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Koppenol Hoveniers B.V. is een tuinman uit Naaldwijk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Offenbach 2. De onderneming is opgericht op 15-03-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Koppenol Hoveniers B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74293168.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Koppenol Hoveniers B.V.

Koppenol Hoveniers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Koppenol Hoveniers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-03-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74293168.

Wat is jouw ervaring met Koppenol Hoveniers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Koppenol Hoveniers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Koppenol Hoveniers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Koppenol Hoveniers B.V. uit Tuinman Naaldwijk

Koppenol Hoveniers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Koppenol Hoveniers B.V.. Wat is jouw ervaring met Koppenol Hoveniers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review