Tuinmannen » Tuinman Mijdrecht » Van Veen Grondwerken BV

Van Veen Grondwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Veen Grondwerken BV is een tuinman uit Mijdrecht in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Constructieweg 86A. De onderneming is opgericht op 31-05-2018 en telt 2-4 werkzame personen. Van Veen Grondwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71785582.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Veen Grondwerken BV

Van Veen Grondwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Veen Grondwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-05-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71785582.

Wat is jouw ervaring met Van Veen Grondwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Veen Grondwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Veen Grondwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Veen Grondwerken BV uit Tuinman Mijdrecht

Van Veen Grondwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Veen Grondwerken BV. Wat is jouw ervaring met Van Veen Grondwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review