Tuinmannen » Tuinman Lisse » H2Oprojects B.V.

H2Oprojects B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

H2Oprojects B.V. is een tuinman uit Lisse in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Vennestraat 20. De onderneming is opgericht op 10-12-2019 en telt 5-9 werkzame personen. H2Oprojects B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76614786.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

H2Oprojects B.V.

H2Oprojects B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. H2Oprojects B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-12-2019 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76614786.

Wat is jouw ervaring met H2Oprojects B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met H2Oprojects B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help H2Oprojects B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

H2Oprojects B.V. uit Tuinman Lisse

H2Oprojects B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van H2Oprojects B.V.. Wat is jouw ervaring met H2Oprojects B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review