Tuinmannen » Tuinman Krimpen aan den IJssel » Tuinier Krimpen B.V.

Tuinier Krimpen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Tuinier Krimpen B.V. is een tuinman uit Krimpen Aan Den Ijssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van der Giessenweg 6c. De onderneming is opgericht op 19-11-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Tuinier Krimpen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61928941.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Tuinier Krimpen B.V.

Tuinier Krimpen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Tuinier Krimpen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-11-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61928941.

Wat is jouw ervaring met Tuinier Krimpen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Tuinier Krimpen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Tuinier Krimpen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Tuinier Krimpen B.V. uit Tuinman Krimpen aan den IJssel

Tuinier Krimpen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Tuinier Krimpen B.V.. Wat is jouw ervaring met Tuinier Krimpen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review