Tuinmannen » Tuinman Krimpen aan den IJssel » Rectus Infra & Tuin B.V.

Rectus Infra & Tuin B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Rectus Infra & Tuin B.V. is een tuinman uit Krimpen aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rondweg 20. De onderneming is opgericht op 25-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Rectus Infra & Tuin B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77711963.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rectus Infra & Tuin B.V.

Rectus Infra & Tuin B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rectus Infra & Tuin B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77711963.

Wat is jouw ervaring met Rectus Infra & Tuin B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rectus Infra & Tuin B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rectus Infra & Tuin B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rectus Infra & Tuin B.V. uit Tuinman Krimpen aan den IJssel

Rectus Infra & Tuin B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rectus Infra & Tuin B.V.. Wat is jouw ervaring met Rectus Infra & Tuin B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review