Tuinmannen » Tuinman Huizen » Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V.

Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. is een tuinman uit Huizen in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pythagoraspark 13. De onderneming is opgericht op 01-01-1958 en telt 10-19 werkzame personen. Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 32018499.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V.

Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-1958 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 32018499.

Wat is jouw ervaring met Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. uit Tuinman Huizen

Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V.. Wat is jouw ervaring met Kwekerij Nieuw Valkeveen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review