Tuinmannen » Tuinman Huizen » B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen

B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen is een tuinman uit Huizen in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Wagenweg 11. De onderneming is opgericht op 15-10-1928 en telt 2-4 werkzame personen. B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 32017842.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen

B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-10-1928 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 32017842.

Wat is jouw ervaring met B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen uit Tuinman Huizen

B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen. Wat is jouw ervaring met B.V. v/h Firma J. Klijn en Zonen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review