Tuinmannen » Tuinman Hendrik-Ido-Ambacht » Groen en Agri Projecten B.V.

Groen en Agri Projecten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Groen en Agri Projecten B.V. is een tuinman uit Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Nijverheidsweg 28A. De onderneming is opgericht op 06-02-2015 en telt 5-9 werkzame personen. Groen en Agri Projecten B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 62595261.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Groen en Agri Projecten B.V.

Groen en Agri Projecten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Groen en Agri Projecten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-02-2015 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 62595261.

Wat is jouw ervaring met Groen en Agri Projecten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Groen en Agri Projecten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Groen en Agri Projecten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Groen en Agri Projecten B.V. uit Tuinman Hendrik-Ido-Ambacht

Groen en Agri Projecten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Groen en Agri Projecten B.V.. Wat is jouw ervaring met Groen en Agri Projecten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review