Tuinmannen » Tuinman Dordrecht » VDV Groen B.V.

VDV Groen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VDV Groen B.V. is een tuinman uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Carneool 142. De onderneming is opgericht op 16-08-2017 en telt 5-9 werkzame personen. VDV Groen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69408173.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VDV Groen B.V.

VDV Groen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VDV Groen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-08-2017 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69408173.

Wat is jouw ervaring met VDV Groen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VDV Groen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VDV Groen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VDV Groen B.V. uit Tuinman Dordrecht

VDV Groen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VDV Groen B.V.. Wat is jouw ervaring met VDV Groen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review