Tuinmannen » Tuinman Dongen » Van der Korput Hoveniers B.V.

Van der Korput Hoveniers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van der Korput Hoveniers B.V. is een tuinman uit Dongen in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Theodoorstraat 6. De onderneming is opgericht op 19-06-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Van der Korput Hoveniers B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75171996.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Korput Hoveniers B.V.

Van der Korput Hoveniers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Korput Hoveniers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-06-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75171996.

Wat is jouw ervaring met Van der Korput Hoveniers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Korput Hoveniers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Korput Hoveniers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Korput Hoveniers B.V. uit Tuinman Dongen

Van der Korput Hoveniers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Korput Hoveniers B.V.. Wat is jouw ervaring met Van der Korput Hoveniers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review