Tuinmannen » Tuinman Deurne » Verde Outdoor B.V.

Verde Outdoor B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Verde Outdoor B.V. is een tuinman uit Deurne in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Langstraat 104. De onderneming is opgericht op 06-10-2010 en telt 1 werkzaam persoon. Verde Outdoor B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 51007622.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Verde Outdoor B.V.

Verde Outdoor B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Verde Outdoor B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-10-2010 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 51007622.

Wat is jouw ervaring met Verde Outdoor B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Verde Outdoor B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Verde Outdoor B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Verde Outdoor B.V. uit Tuinman Deurne

Verde Outdoor B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Verde Outdoor B.V.. Wat is jouw ervaring met Verde Outdoor B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review