Tuinmannen » Tuinman Den Haag » WiRe International B.V.

WiRe International B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

WiRe International B.V. is een tuinman uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van Oudheusdenlaan 28. De onderneming is opgericht op 19-11-2019 en telt 2-4 werkzame personen. WiRe International B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76436586.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

WiRe International B.V.

WiRe International B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. WiRe International B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-11-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76436586.

Wat is jouw ervaring met WiRe International B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met WiRe International B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help WiRe International B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

WiRe International B.V. uit Tuinman Den Haag

WiRe International B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van WiRe International B.V.. Wat is jouw ervaring met WiRe International B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review