Mibo B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Mibo B.V. is een tuinman uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Maarsbergenstraat 404B. De onderneming is opgericht op 31-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Mibo B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77221346.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mibo B.V.

Mibo B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mibo B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77221346.

Wat is jouw ervaring met Mibo B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mibo B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mibo B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mibo B.V. uit Tuinman Den Haag

Mibo B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mibo B.V.. Wat is jouw ervaring met Mibo B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review