Tuinmannen » Tuinman Den Haag » Kawah Hoveniersbedrijf B.V.

Kawah Hoveniersbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kawah Hoveniersbedrijf B.V. is een tuinman uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pluvierstraat 436. De onderneming is opgericht op 18-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Kawah Hoveniersbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80933491.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kawah Hoveniersbedrijf B.V.

Kawah Hoveniersbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kawah Hoveniersbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80933491.

Wat is jouw ervaring met Kawah Hoveniersbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kawah Hoveniersbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kawah Hoveniersbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kawah Hoveniersbedrijf B.V. uit Tuinman Den Haag

Kawah Hoveniersbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kawah Hoveniersbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met Kawah Hoveniersbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review