Tuinmannen » Tuinman Den Haag » H. Göleli B.V.

H. Göleli B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

H. Göleli B.V. is een tuinman uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Mercuriusweg 18. De onderneming is opgericht op 04-02-2019 en telt 5-9 werkzame personen. H. Göleli B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73902632.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

H. Göleli B.V.

H. Göleli B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. H. Göleli B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-02-2019 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73902632.

Wat is jouw ervaring met H. Göleli B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met H. Göleli B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help H. Göleli B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

H. Göleli B.V. uit Tuinman Den Haag

H. Göleli B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van H. Göleli B.V.. Wat is jouw ervaring met H. Göleli B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review